Έρευνα και Ανάπτυξη

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας παρέχει στους πελάτες μας μια ποικιλία εργαλείων ψηφιακής σήμανσης.

Στούντιο Σχεδίασης

Ένα επαγγελματικό και έμπειρο στούντιο σχεδιαστών θα είναι διαθέσιμο σε εσάς για να σας συμβουλέψει και να σας καθοδηγήσει.

Διαχείριση Περιεχομένου

Ένα άνετο, εύκολο στη χρήση σύστημα, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη, με έναν καινοτόμο, αποτελεσματικό και άνετο τρόπο, να επεξεργάζετε τα περιεχόμενα.

Υπηρεσίες Μουσικής

Η εφαρμογή μας θα σας επιτρέψει να αποχαιρετήσετε τη λίστα αναπαραγωγής σας και να απολαύσετε μουσική που έχει φτιαχτεί μόνο για εσάς.

Τεχνολογίες ΙΟΤ

Η δυνατότητα εμφάνισης του σωστού περιεχομένου στη σωστή στιγμή είναι το κλειδί για την παροχή αποτελεσματικής ψηφιακής σήμανσης.

Σχετικά με εμάς

Παρέχουμε μία από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ψηφιακής σήμανσης στον κόσμο. Ξεκινώντας από τη συμβουλευτική και την υλοποίηση αναπτύσσοντας λύσεις hardware , λειτουργίας και διαχείρισης, παρέχοντας πλήρεις υπηρεσίες Studio, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης περιεχομένου, καθώς και τεχνολογίες F-D για τη μέτρηση της ανάλυσης του κοινού.

Τι είναι το Digital Signage;

Το Digital Signage (Ψηφιακή Σήμανση) είναι ένας πολύ δυνατός και ευέλικτος τρόπος επικοινωνίας: Πχ μια δυναμική πινακίδα (οθόνη) που προβάλει ψηφιακά πολυμέσα σε ένα δημόσιο κοινό. Το Λογισμικό δουλεύει μέσω ίντερνετ, έτσι προσφέροντας πλούσια δυνατότητα προβολής πολυμέσων. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε την ψηφιακή σήμανση ώστε να μεγαλώσετε το brand σας.

Εγκατάσταση

Εγκαταστήστε μια ή πολλαπλές οθόνες στον χώρο σας.

Δημιουργία Περιεχομένου

Με την Screenshellas το κάναμε εύκολο να φτιάξετε το περιεχόμενο σας

Προβολή

Αναμεταδώστε το περιεχόμενο στις οθόνες σας από οπουδήποτε

Editor Περιεχομένου

Η Screenshellas προσφέρει έναν εύκολο στην χρήση editor για το περιεχόμενο σας, απλώς εισάγετε τα πολυμέσα σας ή μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας περιεχόμενο από την αρχή εύκολα και γρήγορα με εργαλεία drag and drop.

  • Δεν χρειάζεται τεχνική ή σχεδιαστική εμπειρία
  • Slideshows, τροφοδοσία από RSS, HD βίντεο, καιρός και άλλα

Social Media

Το λογισμικό μας επιτρέπει την ενσωμάτωση των social media, όπως το Instagram, Facebook, Twitter στο περιεχόμενο σας ώστε να εμφανιστεί ζωντανή ρoή πολυμέσων από τα social media σας.

  • Live social walls
  • Εταιρικά feeds
  • Chats

Διαχείριση από απόσταση

Μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενο της ψηφιακής σήμανσης σας από οποιονδήποτε browser, οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντας ασύρματα τις οθόνες σας. Το λογισμικό της Screenshellas σας επιτρέπει να ενημερώσετε όσες οθόνες επιθυμείτε. Η ενημέρωση φτάνει περίπου σε δύο λεπτά στις οθόνες

  • Προεπισκόπηση περιεχομένου πριν σταλθεί στις οθόνες
  • Εύκολη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή όπου και να είστε

Φωτογραφίες