ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Screens Technologies Hellas εισάγει στην ελληνική αγορά τα συστήματα ADAS της Mobileye.
Η Mobileye, μία εταιρεία του ομίλου Intel, ιδρύθηκε το 1999 με την πεποίθηση ότι μέσω της τεχνολογίας που βασίζεται στην ασφάλεια μέσω της όρασης, οι δρόμοι μας θα γίνουν πιο ασφαλείς, η κυκλοφοριακή συμφόρηση θα μειωθεί και θα σωθούν ζωές.

Η Mobileye είναι ο κορυφαίος προμηθευτής λογισμικού που παρέχουν τα συστήματα ADAS (Advanced Driver Assist Systems), με περισσότερες από 25 αυτοκινητοβιομηχανίες, ως συνεταίρους, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις μεγαλύτερες. Πέρα από τα συστήματα ADAS, η τεχνολογία μας εξελίχθηκε ώστε να υποστηρίξει τους 3 πυλώνες της Αυτόνομης Οδήγησης – Sensing, Mapping, and Driving Policy.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Η δύναμη της Mobileye πηγάζει από την έγκαιρη συνειδητοποίηση ότι μία κάμερα με ένα φακό (mono-camera)θα είναι ο βασικός αισθητήρας υποστήριξης των συστημάτων ADAS και τελικά των Αυτόνομων Οχημάτων. H μονοκάμερα είναι το πιο ευέλικτο και πολυχρηστικό στοιχείο της τεχνολογίας των αισθητήρων (sensing technology), με την ικανότητα να αναγνωρίζει σχήματα-μορφές, όπως τα οχήματα και τους πεζούς, αλλά και υφές, όπως οι λωρίδες κυκλοφορίας και το κείμενο των σημάτων κυκλοφορίας.

Σήμερα, οι περισσότερες διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν επιλέξει την τεχνολογία mono-vision ως την πρώτιστη πηγή πληροφοριών για τα συστήματα ADAS και η Mobileye συνεχίζει να ηγείτε στον κλάδο.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Βελτιώνοντας την τεχνολογία των συστημάτων συνεχώς, προετοιμάζεται το έδαφος για τα αυτόματα οχήματα. Η Mobileye χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνικές της Τεχνητής Νοημοσύνης προκειμένου να αναπτύξει αισθητήρες 360-degree-surround-view mono-vision, να χτίσει υψηλής ανάλυσης χάρτες από πολλές πηγές και να παρέχει οχήματα με υπολογιστική νοημοσύνη που απαιτείται για να αναλύουν περίπλοκες οδηγικές καταστάσεις. Πιστεύουμε ότι με αυτές τις τεχνολογίες παράλληλα με σημαντικές τεχνολογικές προσθήκες που αναπτύσσονται από τις αυτοκινητοβιομηχανίες και προμηθευτές που συνεργαζόμαστε, μπορούμε να μειώσουμε τα θανατηφόρα και μη ατυχήματα σε μεγάλη κλίμακα.